Vacature

Vacature Autotechnicus

Wij nodigen je uit om te solliciteren als je de opleiding tot  Autotechnicus hebt afgerond en wilt werken in een afwisselende en uitdagende baan met grote diversiteit van werkzaamheden en automerken.

 

Afhankelijk van jouw kwalificaties en ervaring kunnen wij jou een baan bieden als 1e of 2e Autotechnicus.

Wat vragen wij van een 1e  Autotechnicus?

Als 1e  Autotechnicus verricht je zelfstandig de reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan diverse automerken. Je kunt alle voorkomende storingen opsporen en stelt de juiste diagnoses. Als 1e Autotechnicus ben jij de technische man en werk je hierbij systematisch en efficiënt. Je werkt volgens werkvoorschriften van de organisatie als van de diverse merken en zorgt voor de juiste administratie van verrichte werkzaamheden (oa tijdregistratie, gebruikte materialen) volgens de richtlijnen van de onderneming.

 

De 1e Autotechnicus werkt nauw samen met zijn collega’s en rapporteert aan de Chef werkplaats.

 

We zoeken een teamspeler die communicatief vaardig, klantgericht en collegiaal is. Naast dat je je thuis voelt in een directe, resultaatgerichte omgeving voldoe je als 1e Autotechnicus aan de volgende criteria:

 • Bij voorkeur een afgeronde opleiding tot 1e Autotechnicus (MBO bij voorkeur niveau 3);
 • Motivatie voor het volgen van relevante auto technische cursussen en trainingen;
 • Bij voorkeur ervaring met het stellen van diagnoses;
 • Ruime blik, betrokken en verantwoordelijk;
 • Werken volgens de milieu en arbo voorschriften
 • In het bezit van rijbewijs B

Wat vragen wij van een 2e  Autotechnicus?

Als 2e Autotechnicus binnen onze organisatie is geen enkele dag hetzelfde.

Je bent verantwoordelijk voor allerlei werkzaamheden aan personen- en bedrijfsauto’s. Je verricht onderhoud en reparatie aan benzine, diesel en hybride auto´s. Je gaat diagnoses stellen met behulp van mechanische en elektronische meet- en regelapparatuur.

 

We zoeken een teamspeler die communicatief vaardig, klantgericht en collegiaal is. Naast dat je je thuis voelt in een directe, resultaatgerichte omgeving voldoe je als 2e Autotechnicus aan de volgende criteria:

 • Bij voorkeur een afgeronde MBO opleiding tot 2e Autotechnicus
 • Motivatie voor het volgen van relevante auto technische cursussen en trainingen;
 • Ruime blik, betrokken en verantwoordelijk;
 • Werken volgens de milieu en arbo voorschriften;
 • In het bezit van rijbewijs B

Voor de functie is het van belang dat je goed kunt samenwerken en een proactieve werkhouding hebt. Je bent leergierig, hebt doorzettingsvermogen, werkt nauwkeurig en bent stress-bestendig. Daarnaast ben je klantvriendelijk en servicegericht.

Wat bieden wij?
Een afwisselende en uitdagende baan, met veel ruimte voor eigen initiatief en grote diversiteit van werkzaamheden en automerken. Wij bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling. Wij hechten veel waarde aan een goede werksfeer waarin werknemers- en klanttevredenheid centraal staan. Professionaliteit, klantgerichtheid, service en plezier vormen de basis voor ons bestaan en klantenkring.

 

Zit je in de laatste fase van je opleiding tot Autotechnicus dan nodigen wij jou ook uit om te solliciteren.

 

Wat bieden wij jou?

Je bent altijd in beweging. Kleine en grote onderhoudsbeurten, reparaties en storingen; jij draait je hand er niet voor om. Als  Autotechnicus bij ons bedrijf heb je een afwisselende baan: je spoort zowel mechanische als elektrische storingen op. Dat kan door een boordcomputer uit te lezen, maar ook door te sleutelen aan de personen- of bedrijfsauto’s, het verrichten van APK keuringen. Een deel van je werk bestaat uit onderhoudswerkzaamheden, maar je zult ook werken aan complexe reparaties. Hou jij van deze afwisseling en wil je werken in een informele sfeer? Zet je professionele groei dan door bij ons!

 

Contact informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Roger van Gils, 020 - 4100210. Of solliciteer direct met cv en motivatie naar info@bcsvangils.nl.

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen