Historie en werkwijze

Automobielbedrijf van Gils BV is opgericht in 1967 door van Gils senior. Hij startte als Simca dealer, in een klein pandje, aan de Burgemeester Vening Meinislaan.Na 1,5 jaar is het bedrijf omgeturnd naar een service dealerschap van Ford. In februari 1965 werd een stuk grond gekocht op Zuidermolenweg, waar het pand van Ford van Gils werd gebouwd.. Wij zijn ruim 40 jaar erkend Ford Service Dealer geweest.Sinds 2005 wordt het bedrijf voortgezet door zoon Roger van Gils. In april 2010 zijn wij verhuisd naar een nieuw pand op het bedrijventerrein Omniparc van Airport Schiphol Business Parc in Lijnden.

 

In 2012 hebben wij een switch gemaakt naar Bosch Car Service.  Wij hebben ons aangesloten bij Bosch Car Service omdat Bosch Car Service de grootste merkonafhankelijke formule is. Hierdoor kunnen wij u met elke merk auto verder helpen. Bosch Car Service van Gils heeft zich ontwikkeld tot een modern en vakkundige mobiliteitsspecialist. Ons team heeft de kennis en kunde en is thuis op het gebied van onderhoud en reparaties van alle automerken. Wij zorgen dat wij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van uw auto. Uiteraard zijn wij BOVAG-gecertificeerd.

Historie

Onze werkwijze is gebaseerd op een goede service en kwalitatieve dienstverlening. Wij doen dit op basis van vertrouwen en communicatie. Dat wil zeggen dat u niet voor verrassingen komt te staan. Mocht het benodigde onderhoud groter en duurder uitvallen als verwacht, dan zullen wij u eerst informeren en na goedkeuring verder handelen. De verrichtte werkzaamheden worden graag toegelicht. Wij kennen het grootste deel van onze klanten al lange tijd. Ons klantenbestand bestaat uit particulieren, bedrijven en leaserijders.

 

Een groot aantal leasemaatschappijen werken samen met Bosch Car Service om het u nog makkelijker te maken. Diverse leasemaatschappijen maken afspraken met Bosch Car Servicemet betrekking tot de service voor hun leaseklanten, zoals een haal- en brengservice.

 

BCS van Gils

Neem gerust contact met ons op, wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

 

Onze particuliere en zakelijke klanten proberen wij ook zoveel mogelijk service te bieden, zoals het kosteloos aanbieden van vervangend vervoer en de mogelijkheid om de auto af te leveren voor werktijd.

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen